Værdier, socialt ansvar og miljø

Som virksomhed, der bidrager til kritisk infrastruktur i samfundet, er det naturligt for Alcadon at tage ansvar for, at virksomheden udvikler sig i en mere bæredygtig retning - både socialt og i forhold til at mindske vores klimaaftryk.

Gå direkte til CSR-rapporten

 

The Alcadon Way

Enabling Digitalization ​for a better world

Alcadons mission er at bidrage til digitaliseringen på tværs af grænser, fordi vi er overbeviste om, at en forbundet verden, er en bedre verden.

Mennesker forbundet af digitale netværk kan bedre løse udfordringer i samfundet. På den måde medvirker vi til at gøre verden omkring os klogere og mere tilpasningsdygtig.

Vores vision for år 2025 er at være en anerkendt europæisk Premium Partner, der opererer indenfor omhyggeligt udvalgte forretningsområder, som relaterer sig til digitalisering af samfundet. 

Vores tre kerneværdier har allerede bragt os godt på vej og de skal blive ved med at være drivkraften og guide os til at nå vores mål.

Alcadon anerkender desuden de 17 Verdensmål og stræber efter at leve op til så mange af dem som overhovedet muligt.

Som en del af vores samfundsansvar har vi desuden påbegyndt arbejdet med rapportering i henhold til Greenhouse Gas Protocol. Vi ser frem til at kommunikere nogle klare tal i løbet af 2024.

Alcadons værdier

Kompetente i alt, vi gør.

Vi er stolte af at kunne tilbyde de allerbedste løsninger gennem inspirerede og dedikerede medarbejdere, der til hver en tid gør deres bedste for at overgå forventningerne. 

Kort sagt er vi et kompetencecenter for vores partnere. 

Løsningsorienterede​
uanset hvilken udfordring, vi står overfor.​

Vores agile iværksættermentalitet og fokus på kundeorienterede løsninger skaber værdi for alle. Vi når vores fælles mål ved at ansætte de dygtigste og vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har forskellige baggrunde, kommer fra forskellige brancher og har åben tilgang til at løse udfordringer. 

Tillidsfulde - for det er vejen frem.

Ved at have tillid til hinanden som enkeltpersoner og som organisation skaber vi et tæt fællesskab, og dermed sikrer vi, at vores partnere og interessenter stoler på, at vi sammen skaber værdi. 

Miljø og klima

Vi er bevidste om, at der knytter sig visse udfordringer ved at omsætte grønne tiltag i en virksomhed med global forsyningskæde.
Alligevel mener vi, at vi godt kan tillade os at glæde os over de tiltag, der allerede er blevet en del af dagligdagen hos Alcadon i Nivå:

  • På lageret genbruges papkasser og plast pakkefyld til at sende varer til kunderne og affald kildesorteres
  • Vores sælgere kører i el- eller hybridbiler 
  • Vi ​tilbyder reparation af udstyr og bidrager således til en længere levetid for kundernes udstyr

​​Derudover har vi mindsket madspild ved at opsige vores frokostordning og overvejer løbende nye initiativer.

Læs mere om udfordringer og målsætninger i Sustainability rapporten fra Alcadon Group

Arbejdsliv og socialt ansvar

Arbejdspladsen skal være et rart sted at være, selvom vi har travlt. Udover de smukke fysiske rammer er stedet præget af en flad organisationsstruktur og en familiær atmosfære, hvor der er plads til sjov og hygge med hinanden. 

Den kønsmæssige fordeling hos Alcadon ApS er omtrent ligelig og medarbejdernes alder spænder bredt. Forskellige faglige og kulturelle baggrunde er ligeledes repræsenteret.

På billedet ses medarbejdere i bevægelse, som samtidig støtter det gode formål Cycling4Cancer. Derudover støtter vi hvert år Knæk Cancer.
 

Læs mere om hvordan der i arbejdes med at fremme social bæredygtighed i rapporten fra Alcadon Group

Download Alcadon Group's Sustainability report
 

Hvad mener vores leverandører om CSR og bæredygtighed?

Vi overvåger kontinuerligt vores leverandører og vælger vores nærmeste samarbejdspartnere på tværs af hele værdikæden med et særligt fokus på CSR.

The Alcadon Way: Alcadons mission, vision og værdier

Mangler du information?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vi passer på dine oplysninger! Læs om vores behandling af persondata her.

Ring til os

+45 45 70 70 77

Send os en mail

info@alcadon.dk

Find din kontaktperson

Ønsker du direkte kontakt til din kontaktperson?

Se vores medarbejderside

keyboard_arrow_up