11.09.2023

FLUKE Networks og Alcadon ApS annoncerer et nyt officielt partnerskab

Rikard Momme fra Fluke og Brian Jensen fra Alcadon glæder sig over den nye aftaleRikard Momme fra Fluke og Brian Jensen fra Alcadon glæder sig over den nye aftale

Samarbejdet betyder fordele for dig!

Alcadon ApS, en væsentlig leverandør af fiber- og kobberprodukter af høj kvalitet på det danske marked, glæder sig over at annoncere det strategiske partnerskab med FLUKE Networks, den førende leverandør inden for testudstyr, installationsværktøjer og udstyr til datakommunikationskabling.

Dette samarbejde markerer en betydelig milepæl i Alcadon’s engagement i at udvide sit produktudbud og levere enestående værdi til sine kunder.


Med dette nye partnerskab er Alcadon ApS klar til at tage sin service til nye højder. Den fælles indsats har til formål at optimere kundeoplevelsen ved at sikre hurtig og pålidelig levering af produkter til lokale kunder. Gennem samarbejdet med FLUKE Networks er Alcadon klar til at udnytte styrkerne hos begge selskaber for at give kunder adgang til et bredere udvalg af produkter og ekspertviden om produkterne.


Centralt i dette partnerskab er introduktionen af en ny kampagne kaldet "Bundle & Save". Kampagnen fokuserer på at levere essentielt test- og certificeringsudstyr, herunder det populære "Guldabonnement", som sikrer, at lokale kunder har hurtig adgang til de nødvendige varer samtidig med at de nyder godt af den ekspertise, lokale fagfolk med dybdegående produktkendskab besidder.

Læs mere om kampagnen her


"Vi er begejstrede for dette strategiske partnerskab med Alcadon i Danmark som er en del af Alcadon Group, vores førende partner i Norden og UK," sagde Rob Jewell, Regional Sales Director for FLUKE Networks.
"Vores fælles værdier og dedikation til kundetilfredshed gør dette samarbejde helt naturligt. Ved at kombinere vores styrker er vi godt rustede til at betjene vores lokale kunder med hurtig levering og ekspertvejledning."


Alcadon ApS’ dedikation til kvalitet, innovation og kundeservice har med samarbejdet bekræftet dets ry som en leder i branchen. Dette nye partnerskab er et vidnesbyrd om virksomhedens vedvarende fokus på at forbedre kundeoplevelsen og produktudbuddet.


Om FLUKE Networks
FLUKE Networks er global markedsleder inden for certificering, fejlfinding og installationsværktøjer til fagfolk, der installerer og vedligeholder kritisk netværkskabelinfrastruktur. Fra installation af de mest avancerede datacentre til at genoprette telefonforbindelser efter en katastrofe, sikrer FLUKE Networks’ kombination af driftssikkerhed og uovertruffen ydeevne, at opgaver udføres effektivt. Læs mere her: www.alcadon.dk/brands/fluke
 

Tilbage

keyboard_arrow_up