15.11.2023

Alcadon vandt Fredensborg Kommunes Erhvervspris 2023

Set fra venstre: Udvalgsformand Lars Søndergaard, Niels Carstensen, CEO Susanne Stengade og borgmester Thomas Lykke Pedersen. Set fra venstre: Udvalgsformand Lars Søndergaard, Niels Carstensen, CEO Susanne Stengade og borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Hvert år uddeles erhvervsprisen til en lokal virksomhed, der har udmærket sig særligt.

Glæden var stor hos Alcadon da vinderen blev offentliggjort. 

Lars Søndergaard, som både er formand for priskomitéen og for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, kunne ved årets erhvervskonference på rådhuset afsløre årets vinder: Alcadon ApS i Nivå.

🗨️ ”Alcadon er et mønstereksempel på, hvad en virksomhed kan udrette med en bevidst og målrettet indsats for at være konkurrencedygtig og kompetent. De sætter kvaliteten højt – både i produktet og i rådgivningen af deres kunder”.

Susanne Stengade, CEO hos Alcadon, sætter pris på anerkendelsen:

🗨️ ”Vi har en god stabil vækst, som vi ønsker at fortsætte med de kommende år. Vi sætter pris på samarbejdet med Fredensborg kommune og er glade for, at mange kompetente medarbejdere kommer fra nærområdet”. 

Vi giver gerne en kop kaffe på kontoret i Nivå, så vi stolt kan fremvise Erhvervsprisen, som består af en statuette og en vase af den lokale kunstner Birgitte Sandvik ☕

Tilbage

keyboard_arrow_up